İrtibat : 0216 347 9772
7/24 : 0532 554 7060 – 0546 224 4707

Labels

15 Kasım 2013 Cuma

Süsleme Hizmetleri


Süsleme Hizmetleri

Süsleme;  göz ve görselliğe  hitap eden,  mekan ve unsurların daha göz alıcı daha ferah ve günün önemi ve konseptine uyguluğu ile ufak dokunuş ve detaylarda gizli olan titizlikle yapılması geeken bir çalışmadır.
Bu alanda başta istanbul olmak üzere tüm  Marmara bölgesine hizmet vermekteyiz.süsleme organizasyonlarının detaylarda gizli olduğunu bilincinde olup görselliğiyle zevkli tasarımlar fark yaratıcı çalışmlara imza atmaktayız. 2004 yılından bu yana yapmış olduğumuz doğum günü süslemleri, açılış organizasyon süslemleri, yılbaşı süslemeleri, davet organizasyon süslemleri, doğum odası süslemleri, ışık süslemleri ile aranan firma haline gelmekteyiz.
Doğum günlerinizde misafirlerinizi doğum günü konseptine uygun süslemeler ile, açılış ve tanıtım organizasyonlarınızda müşteri ve ziyaretçileriniz için özel tasarım ve şık bir görselle, yılbaşı organizasyonlarınızda, vazgeçilmez olan ışık süsleme ile, balon , ışık , ve diğer süs malzemlerinin kullnıldığı bir çok konsepte dikkatleri daha muhteşem ve şık bir görsele çekebilirsiniz.
Nerede olursanız olun nasıl bir organizasyon olduğunu bizimle paylaşloın sizler için hazırlamış olduğumuz süslemler ile çok daha çekici ve muhteşem bir organizasyona imza atın
SÜSLEME HİZMETLERİMİZ
  • DOĞUM GÜNÜ SÜSLEME ORGANİZASYONU
  • CAFE SÜSLEME ORGANİZASYONU
  • RESTORANT SÜSLEME ORGANİZASYONU
  • BAHÇE SÜSLEME ORGANİZASYONU
  • AÇILIŞ VE TANITIM SÜSLEME ORGANİZASYONU
  • BALON SÜSLEME ORGANİZASYONU
  • IŞIK SÜSLEME ORGANİZASYONU
  • TÜL SÜSLEME ORGANİZASYONU
  • KREŞ, ANAOKUL SÜSLEME ORGANİZASYONU
  • MASA SANDALYE SÜSLEME ORGANİZASYONU
  • GİRİŞ, KAPI, KORDON SÜSLEME ORGANİZASYONU
Süsleme, susleme, süsleme organizasyonu, süsleme faaliyetlri, doğum günü süsleme, kreş süsleme, okul süsleme, bahçe süsleme, cafe süsleme, masa sandalye süsleme, balon süsleme, ışık süsleme, baskılı balon süsleme, helyum balon süsleme, yaş günü süsleme, avm süsleme, düğün süsleme, sünnet taht süsleme, süs maltemlerini nereden bulabilirim, doğum gününde nasıl süsleme yapabilirim, cafeyi nasıl süsleyebiliriz, sünnet tahtı nasıl süslenecek, masa sandalyeler nasıl süslenir, süs malzemlerini nereden bulabiliriz ARTIK bu telaşınıza cevap veriyoruz.


1 yorum:

  1. Süsleme; göz ve görselliğe hitap eden, mekan ve unsurların daha göz alıcı daha ferah ve günün önemi ve konseptine uyguluğu ile ufak dokunuş ve detaylarda gizli olan titizlikle yapılması geeken bir çalışmadır. Bu alanda başta istanbul olmak üzere tüm Marmara bölgesine hizmet vermekteyiz.süsleme organizasyonlarının detaylarda gizli olduğunu bilincinde olup görselliğiyle zevkli tasarımlar fark yaratıcı çalışmlara ...

    YanıtlaSil