İrtibat : 0216 347 9772
7/24 : 0532 554 7060 – 0546 224 4707

Labels

15 Kasım 2013 Cuma

Karagöz – Hacivat


Karagöz – Hacivat

Yılların eskitemetiği, büyük küçük herkesin beğeni ile izlediği, güldüren kimi zaman güldürürken düşündüren diyaloglardan oluşan Karagöz-Hacivat oynumuz özellike eğitim kurumlarının düzenlediği ve ramazan ayındaki sosyal aktiviteler ve organizasyonlar için tercih edilen gösteridir.
Oyuncularımız aynı zamanda tiyatro oyunculuğu da yapmakta olup, bu gösteriyi uzun zamandan beri sergileyen profesyonel ve deneyimli tiyatro oyuncularıdır. Karagöz ve Hacivat gösterilerinde en önemli unsur doğallık ve sempatik olmaktır. Birbirlerini gündelik yaşamlarında da tanıyan oyuncularımız bu gösteriyi hayatlarının her alanında sergiledikleri için bunu yaşamlarının bir parçası olarak görürler.
bu alanda tiyatro eğitimini tamamlamış canlı sahne performansı sergileyen muhteşem bir gösteri  ile özellikle iddealıyız karagöz hacivat gösterileri için mutlaka bizimle irtibata geçiniz.

karagöz, hacivat, karagöz ve hacivat, perde oyunu, canlı performans, karagöz hacivat oyunu, karagöz nasıl, hacivat nasıl, tiyatro, anaokulları, okul öncesi, sahne, belediye sahneleri, özel sahneler, ramazan etkinlikleri, ramazan eğlenceleri, karagöz hacivat gösterisi, doğum gününde karagöz hacivat, özel tanıtımda hacivat karagöz, nerden ulaşabiliriz, istanbulda karagöz hacivat, gölge oyunu karagöz hacivat fiyatları, ücretleri nereden öğrenebiliriz, ARTIK bu telaşınıza cevap veriyoruz.


1 yorum:

  1. Yılların eskitemetiği, büyük küçük herkesin beğeni ile izlediği, güldüren kimi zaman güldürürken düşündüren diyaloglardan oluşan Karagöz-Hacivat oynumuz özellike eğitim kurumlarının düzenlediği ve ramazan ayındaki sosyal aktiviteler ve organizasyonlar için tercih edilen gösteridir. Oyuncularımız aynı zamanda tiyatro oyunculuğu da yapmakta olup, bu gösteriyi uzun zamandan beri sergileyen profesyonel ve deneyimli tiyatro oyuncularıdır....

    YanıtlaSil