İrtibat : 0216 347 9772
7/24 : 0532 554 7060 – 0546 224 4707

Labels

15 Kasım 2013 Cuma

Karikatürist


Karikatürist

Karikatüristlerimiz işini meslek edinmiş yazar köşe yazarı eğitimci  ressam ve bir çok sergilere imza atmış mizah sanatçıları, profoysonel kadrolardan oluşturulmuştur. Doğum günleri için ayrıca ressamlık bölümü öğrenci ve mezunları, mizah dergisi karikatüristlerinden de oluşmaktadır.
Karikatür hayatımızda artık etkin bir rol oynamaya başladığı bu son yıllarda olaylara mizah açısandan bakabilen karikatürisltlerimiz minik arkadaşların karikatürlerini çok sevdikleri hayvan film kahramanları, meyve ve sebzelerde oluşan kombineler le onları mutlu etmektedir.
Genelde özel gün ve davetlerde, doğum günlerinde, açılış ve reklam organizasyonlarında, avm etkinliklerinde, tanıtım organizasyonlarında, ulusal bayram etkinliklerinde karikatüristlerimiz olayın bir parçası haline gelmiştir.farklı fikirler ve süprizler için karikatür servisimiz her zaman hizmetinizdedir.
Karikatür, karikatürist, mizah ,  doğum günü için karikatürist, karikatür nasıl çizdirebiliriz, tanıtım için karikatürist nereden bulabiliriz, karikatürist eğitimleri, karikatüristlere nasıl ulaşabiliriz, organizasyon firmaları, organizasyon şirketleri karikatüristleri, ARTIK tüm telaşınıza cevap veriyoruz.

1 yorum:

  1. Karikatüristlerimiz işini meslek edinmiş yazar köşe yazarı eğitimci ressam ve bir çok sergilere imza atmış mizah sanatçıları, profoysonel kadrolardan oluşturulmuştur. Doğum günleri için ayrıca ressamlık bölümü öğrenci ve mezunları, mizah dergisi karikatüristlerinden de oluşmaktadır. Karikatür hayatımızda artık etkin bir rol oynamaya başladığı bu son yıllarda olaylara mizah açısandan bakabilen karikatürisltlerimiz minik arkadaşların...

    YanıtlaSil