İrtibat : 0216 347 9772
7/24 : 0532 554 7060 – 0546 224 4707

Labels

15 Kasım 2013 Cuma

Ateşbaz


Ateşbaz

Ateşbazımız; Alev yutan, ateşle farklı figürler sergileyerek dans eden , ateş çemberler oluşturan, farklı joglor aletleri ile ateşleri dans ettiren, izleycilerin yüreklerini hoplatan muhteşem bir showman dır.
İzleyicileri heyecanlandıran bu gösteri dışardan bakıldığından çok tehlikeli bir animasyon show olarak görünsede; Alnında profosyonel olan ateş yutan adam ateşbazımız sahne öncesinde defalarca denenmiş gösteriler, tüm olumsuz ve aksi durumlara karşı önlemler alınmıştır. Seyircileri show esnaında göstersine katmakta olan ateşbazımız kişileri tehlikeli bir durum içine sokmammakta ve gösterisine hakım olmaktadır.
Büyük küçük tüm izleyicelerin beğeniyle izlediği bu show; Profosyonel sanatçılar tarafından icra edilmektedir. Görsel sahne gösterilerinin firma tanıtım ve reklam çalışmlarının özel gün ve doğum günlerinin bayram ve yıulbaşı eğlencelerinin vazgeçilmez bir gösterisi olan ateşbazı özellikle tavsiye ederiz.
ateşbaz, ateş yutan adam, istanbulda ateşbaz, gösteri için ateşbaz, sahnede ataş yutan adam gösterisi, ateşbaz figürleri nereden izleyebilirim, ateş yutan adam videoları, özel davetimde ateş yutan adam gösterisi , nasıl ulaşabilirim, internetten ateş yutan adam, ARTIK telaş etmenize gerek !!! yok telaşınıza cevap veriyoruz.

1 yorum:

  1. Ateşbazımız; Alev yutan, ateşle farklı figürler sergileyerek dans eden , ateş çemberler oluşturan, farklı joglor aletleri ile ateşleri dans ettiren, izleycilerin yüreklerini hoplatan muhteşem bir showman dır. İzleyicileri heyecanlandıran bu gösteri dışardan bakıldığından çok tehlikeli bir animasyon show olarak görünsede; Alnında profosyonel olan ateş yutan adam ateşbazımız sahne öncesinde defalarca denenmiş gösteriler, tüm olumsuz...

    YanıtlaSil