İrtibat : 0216 347 9772
7/24 : 0532 554 7060 – 0546 224 4707

Labels

15 Kasım 2013 Cuma

Pandomim


Pandomim

Sanat ve tiyatro eğitmeni olan pandomim sanatçımız (hocamız) bir çok ünlü tiyatro ve beden dili uzmanlarından eğitim almış olup olayları vucut hareketleriyle iletme sanatı olan pandomimi şaşkınlık, heyecan  ve tutkkuyla izleyeceğiniz bir şhow dönüştürüyor.
Büyük küçük demeden tüm izleyicilerin şaşkın, merak ve heyecanlı bakışları ile izlediği pandomimciler , beden lisanı , tiyatro eğitimi, dans eğitimi, gibi bir çok alanda kendilerini geliştirmiş olup ustad birer tiyatro’cudurlar.
Bu heyacan verici sessiz gösteri genelde doğum günü partileri , televizyon, sahne gösterileri, tiyatro oyunları, reklam görselleri, tanıtım organizasyonları, vb. gibi bir çok faaliyet alanlarında etkili bir sözsuz oyundur. İzleynleride  son derece memnun eden bu gösteriyi özellikle tavsiye ederiz.
Taklit etmek anlamına gelen bu sanatsal faaliyetin dunyaca en tanınmış (pandomim ) sanatçısı Fransız Marcel Marceua’ dır.Türkiye’de ise bu sanat faaliyetin en başarılı örneklerinden biri İstanbul Üniversitesi devlet konservatuvarı müdür yardımcılığı yapan Vecihi OFLUOĞLU hocamızdır.

…..pandomim, pandomimci, pandomima, istanbul pandomimci, pandomimcilere nereden ulaşabilirim, hangi tiyatroda pandomimci vardır, doğum günümde pandomimci istiyoruz, pandomim sanatı, pandomim eğitmenleri, sahne pandomimcisine nereden ulaşabiliriz. ARTIK telaş etmenize gerek yok telaşınıza cevap veriyoruz.


1 yorum:

  1. Sanat ve tiyatro eğitmeni olan pandomim sanatçımız (hocamız) bir çok ünlü tiyatro ve beden dili uzmanlarından eğitim almış olup olayları vucut hareketleriyle iletme sanatı olan pandomimi şaşkınlık, heyecan ve tutkkuyla izleyeceğiniz bir şhow dönüştürüyor. Büyük küçük demeden tüm izleyicilerin şaşkın, merak ve heyecanlı bakışları ile izlediği pandomimciler , beden lisanı , tiyatro eğitimi, dans eğitimi, gibi bir çok alanda kendilerini...

    YanıtlaSil