İrtibat : 0216 347 9772
7/24 : 0532 554 7060 – 0546 224 4707

Labels

15 Kasım 2013 Cuma

Pinyata Hizmeti


Pinyata Hizmeti

Pinyata, karton ve süs kağıtları ile hazırlanan, içi çikolata ve şekerlemelerle dolu olan,  son yıllarda Türkiye’de de yaygınlaşmaya başlayan, doğum günü partilerinde, kutlamalarda, eğlencelerde, çocukların vazgeçilmesi haline gelen bir çeşit oyun aracıdır.

Pinyata, çocuğunuzun sevdiği ya da istemiş olduğu karakterde yapılır.
Pinyata oyunu ise, bir sopa yardımı ile çocukların birer kez vurarak, yavaş yavaş parçalanmaya başlayan kutudan saçılan şekerlemeleri ve çikolataları toplaması ile gerçekleşir.

Palyaço Palyaço ekibi, çocuklarımızın zevkle oynadığı bu oyun aracını, özenle hazırlamakta olup, çocuklarımızla buluşturmaktadır.


Pinyata Çeşitlerimiz:

2 yorum:

  1. inyata, karton ve süs kağıtları ile hazırlanan, içi çikolata ve şekerlemelerle dolu olan, son yıllarda Türkiye’de de yaygınlaşmaya başlayan, doğum günü partilerinde, kutlamalarda, eğlencelerde, çocukların vazgeçilmesi haline gelen bir çeşit oyun aracıdır. Pinyata, çocuğunuzun sevdiği ya da istemiş olduğu karakterde yapılır. Pinyata oyunu ise, bir sopa yardımı ile çocukların birer kez vurarak, yavaş yavaş parçalanmaya başlayan kutudan...

    YanıtlaSil
  2. Palyaço Palyaço ekibi, çocuklarımızın zevkle oynadığı bu oyun aracını, özenle hazırlamakta olup, çocuklarımızla buluşturmaktadır.

    YanıtlaSil