İrtibat : 0216 347 9772
7/24 : 0532 554 7060 – 0546 224 4707

Labels

15 Kasım 2013 Cuma

Doğum Günü Organizasyonu


Doğum Günü Organizasyonu

Doğum günü partisi; Animasyon ve süsleme hizmetleri; Bırakın çocukları eğitimli Palyaço eğlendirsin siz misafirlerinizle ilgilenin. Çocuklarınızın doğum günlerinde gerçek bir parti havasında doyasıya eğlenceyi GARANTİ ediyoruz.

Palyaço Palyaço, Palyaço ve animatörleri yüz boyama , şekilli sosis balon ve eğlenceli oyun setleri eşliğinde 2 ile 3 saat arasında süren yarışmalar düzenlerler. Ayrıca palyaço ve animator arkdaşlarımız Minik dostlarımıza hediyelerle motive ederek eğlenceli dünyalarının sihirli kapılarını aralayıp düşlerindeki dünyanın gerçekleşmesini sağlarlar. 

Doğum günü palyaçosu olan arkadaşlarımız Tiyatro, Çocuk tiyatrosu eğitimi almaktadır.
Çocuklarınız bizim için önemlidir.bu yüzden animator ve palyaço eğitimi almış arkadaşlarımız ve biz Kızınızın veya oğlunuzun partisini sanki bizim çocuğumuzmuş gibi heyecanla planlamaktayız. Dilerseniz doğum günü veya özel parti alanını balonlarla , uçan balonlarla ve parti süsleri ile ,süsleyip , sizlere vakit kazandırabiliriz.Palyaço ve aimator arkdaşlarımız partimizde hiç bir animasyon firmasının yapmadığı mini disco dansları ve mini clup dansları ile çocuklarımızı doğum günü partisine ısındırıyor , ilerleyen saatlerde müzik eşliğinde grup yarışmaları ve anne ve babalarımızla heyecan dolu aktiviteler düzenliyoruz.
Animatör hizmetimizin, kostümlerimizle, profesyonel tiyatro oyuncusu animatörlerimizle, aktiviteleri daha eğlenceli hale getirerek görüntüyü zenginleştirip eğlenceli kılacağı garantisini gönül rahatlığıyla verebiliriz…
Ayrıca çocuk şarkıları ve doğum günü patrisi parçalarının bulunduğu Cd yi beraberinde getirmekte, eğlence bitiminde bu Cd den bir adet size hediye etmekteyiz…
(Bu alanda özellikle iddialıyız : ))

KAMPANYALARLA BÜTÇENİZİ SİZ BELİRLEYİN

ANİMATÖR Tiyatro eğitimi almış sertifikaları bulunan çocukların doğum günlerinde ve özel günlerinde çeşitli grup ve bireysel oyunlar oynatarak sosis balon dağıtımı yüz boyama aktivitesini eğlenceli bir şekilde yaparak çocukların doğum günlerinde ki eğlencelerinde başrol oynar Kostum Karakterler : Palyaço , Pamuk prenses ,  Sindirella , Uyuyan güzel , Örümcek adam , Batman , Tavşan , Fil , Dalmaçyalı vb.)
ŞEF ANİAMTÖR Tiyatro eğitimli şef animatörler aynı zamanda diğer animatörlerin eğitimleri yardımcı olan otel animasyonu, piknik organizasyonu, sahne animasyonunda görev alan animasyonu meslek edinmiş yüzlerce aktivitede yer almış profosyonel oyun abi ve ablası
SİHİRBAZ VE JONLÖR Doğum günleri ve özel gün ve davetlerde eğlenceyi şova dönüştüren farklı illizyonlar tavşan kuş ve farklı metaryallerle süper bir gösteri sergiler sihirbazlar. JONGLÖR  top , labut , ve halkalarla faklı figürler çizen  animasyonlarda kullnılan süper bir şhowmen
RESİM KÖŞESİ Genelde doğum günlerinde pastanın kesildiği masa arkası hediyelerin açıldığı bölümün arka kısmında kullanılır. papatya balonlar happy brithday yazısı ve doğum günü süslerinden oluşturulan bir görseldir.

1. SÜSLEME PAKETİ Özel gün ve doğum günlerinde mekanın doğum günü havasına bürünmesi için baskılı balonlar, happy brithday yazısı , doğum günü süsleri , papatya balonlarla görselliği ön planda tutulan bir çalışmadır. Diğer paketler ve Detaylarhakkında bilgi almak  için arayınız.

PİNYATA : Doğum günlerinde çocukların en çok sevdiği oyun şeklidir. farklı çizgi film karekterlerinde oluşan pinyata sünger bop, pinyata  mini mause , pinyata miki mause,  pinyata tavşan , pinyata çiçek , pinyata yıldız  , pinyata spadirman , pinyata batman ve isteğe göre pinyata hazılanır
….Kızımın doğum günü, oğlumun doğum günü ; evde doğum günü partisi nasıl süslenecek , cafe de doğum günü partisi nasıl süslencek; oğlumun kızımın doğum günü okulunda anaokulunda en iyi palyaço arıyorum,animator abi – abla, pamuk prenses serevisine nerden ulaşırım, profesyonel palyaço hizmeti, küçük yaş gruplarını animatör abi abla palyaço doğum günü hizmeti, internette kaliteli palyaço servisine ulaşabilirmiyim, 1 yaş, 2 yaş, 3 yaş, 4 yaş, 5 yaşında çocuğum doğum günü organizasyonu nasıl yapmalıyım…vs.
ARTIK telaş etmenize gerek yok tüm bu teleşınıza cevap veriyoruz.

PALYAÇO PALYAÇO; EĞLENCELER  İÇİN FARKLI ÇÖZÜMLER SUNAR
 
Doğum Günü Oranizasyonu için;
Minik arkadaşlarımızın doğum Günlerinin, en güzel bir şekilde geçmesi için siz değerli müşterilerimizin çocuğuğuzun hayal ettiğiniz, üzere şık eğlenceli ve mutluluk içerisinde geçmesi için Palyaço Palyaço, ailesi olarak doğum günü süsleme, doğum günü eğlenceleri,Doğum günü palyaço, aniamtör ve doğum günü partilerinde sizlerin isteklerini gerçekleştiriyoruz.
Doğum gününe 1 hafta kala;
1 yaş, 2 yaş, 3 yaş, 4 yaş, 5 yaş, 6 yaş, 7 yaş, 8 yaş kız yada erkek çocuğumuzun doğum gününe bir hafta kala minik arkadaşımızın doğum gününde, nasıl bir aktivite içerisinde olmak istediğini sormamız Gerekmektedir.
Bu durum arkdaşımızın diğer arkdaşalrına karşı sosyal yaşantısı ile de alakalıdır, minik arkdaşlarımızın
düşünce ve hayallerine önem vermemiz onlar için en büyük hediyedir. Örneğin; cafe ev sosyal tesis doğum
günü organizasyonunun nerede yapılması gerektiğini dair onlardan fikir alınız.
Doğum gününde hangi doğum günü hediyesini alacağınız konusunda endişeliriniz mi var !  minik arkdaşlara danışın… sevdiği çizgi film karekteri belkide beklemediğiniz çok farklı bir bir hediye önerecektir sizlere.
Doğum gününde animasyon, çocuklar için çok önemlidir, hangi animatör karekterini çok sevdiğini mutlaka
onlara danışın ve Organizasyon firmaları ile bu noktada görüşmler yapmanız en doğru olandır.örneğin ;palyaço,palyanço, animatör abi, animatör abla, pamuk prenses, sindrella, kül kedisi, mickey mause, minnie mause, dalmaçyalı, tavşan, peri, melek, örümcek adam, batman, süperman, korsan, gibi bir çok alternatifiniz var.
Doğum günü organizasyonunuza 3 ila 5 gün kala palyaço yada animatör karekterini randevu alarak belirleyiniz.Bu noktada seçiminizi doğru yapmakta fayda vardır.Size sunulan ekstra hizmetler konusunda bilgi alınız, bu noktada sosis balon yüz boyama ekstra hizmet değildir.
Davetlileri 1 hafta önceden haberdar ediniz. Doğum günü partisine genelde davetliler geç katılım sağlarlar, katılımların yarım saat kadar geçikeceğini göz önünde bulundurunuz.
Doğum günü süslemeleri ile ilgili minik arkdaşımızın doğum gününde hani konsepte süsler onu mutlu edecektir
buna özen gösteriniz. Organizasyon firmları bu noktada sizlere bir çok imkan sunmaktadır örneğin; 1. süsleme paketi; içerisnde doğum günü süslemeri bulunan bu pakette evde doğum günleri cafe de doğum günü oranizasyonu için
uygun bir süslemedir.içerisinde happy baskılı balonlar, iyiki doğdun baskılı balonlar, rengarenk balonlar bulunmaktadır, Aynı zamanda doğum günü süslemleri için doğum günü uzar süsler tavan süsleri sim süsler mevcuttur, doğum gününüzün olacağı mekan görsellik ön planda tutularak süslenir ve siz daha rahat misafirlerinizle ilgilenebilirsiniz.
Senede bir kere yapılacak olan doğum günü aktivitesi için stres yapmamanızı minik arkdaşlar üzerinde baskı oluşturmamnızı onlara yapma, etme, dur demekten kaçınmanızı öneririz.
NİCE MUTLU SENELERE.
DİKKAT EDİLEMSİ GEREKEN HUSUSLAR;
* Doğum günü partisinin mekan genişliği çocukların oyunlar oynamaları için geniş ve rahat bir ortam olması onların
eğlencelerini iki kat arttıracak, oyunlar ve danslar daha rahat gerçekleşecektir.
* Doğum günü pastasını minik arkdaşın istediği görselde seçmek onu çok daha mutlu kılacaktır.
* Doğum günü oranizasyonları için parti başlanıç saatinin öğleden sonraki bir Zaman dilimi içerisnde planlamak gelecek olan misafirlerinizn ve günün en uygun zamanı olması açısından dikkat ediniz.
* Palyaço ve animatörler bu noktada hangi organizasyon yada animasyon firması, şirketi, ile çalışcağınız çok önemlidir.
Bir çok animatör yada palyaço doğum günü organizasyonunda sadece yüz boyama ve sosis balon vermekten başka bişey yapmamaktadır. Bu durum zaten bir doğum günü partisi olması gereken parti sonu aktivitesidir. Burada önemli olan mini clup dansları, balon dansları, heykel danslarını yaptırabilmektir,çocuklarla grupsal yada bireysel oyunları haksızlık yapmadan adaletli bir şekilde paylaştırılması, palyaçonun çocukların o günkü psikolojilerine göre davranmaları, doğum günü çocuğuna özel ilgi göstermeli, yani kısacası doğum günü bittiğinde firmasına teşekkür ettirebilecek, çocukların eşyaların dan çekerek gitme detircek bir animasyon sergilemelidir.
* Organizasyon firmaları için bir çok şeyi sormanız Gerekmektedir, palyaçoların eğitimlerini nerede aldıklarını, tiyatro ile bağlantılarını, çocuk psikolojisi hakkında ki bilgilerini mukakka sorunuz.
*Rezervasyonunuzu muhakkak yaptırınız ve onaylattırınız.

1 yorum:

  1. Doğum günü partisi; Animasyon ve süsleme hizmetleri; Bırakın çocukları eğitimli Palyaço eğlendirsin siz misafirlerinizle ilgilenin. Çocuklarınızın doğum günlerinde gerçek bir parti havasında doyasıya eğlenceyi GARANTİ ediyoruz. Palyaço Palyaço, Palyaço ve animatörleri yüz boyama , şekilli sosis balon ve eğlenceli oyun setleri eşliğinde 2 ile 3 saat arasında süren yarışmalar düzenlerler. Ayrıca palyaço ve animator arkdaşlarımız..

    YanıtlaSil