İrtibat : 0216 347 9772
7/24 : 0532 554 7060 – 0546 224 4707

Labels

15 Kasım 2013 Cuma

Jonglör


Jonglör

Labut, top, halka vb. materyallerin atılarak, çeşitli fügürler yapılarak çevirilmesi. Hiçbir kuralı yada tanımı jonglörlük ile bağdaştırmak kolay değil. Jonglörlük, yapabildiğiniz herşeyi kapsar. Elinize geçen topları havada dans ettirmekten tutun, masanızdaki buruşturulmuş kağıtlarla oynamaya kadar uzanan bir yol jonglörlükJonglor ekibimiz kuralsın bu şhovda göze hitap eden cisimlerin dans ettirme sanatında ustalaşmış; izleyicelere süper bir şhow sunmaktadırlar.

Beanbag, Halka, Labut, Shaker cups, Top, Tül, şapka, Cigarbox, tabak, staff, poi, diabolo, devilstick gibi bir çok görsel metaryelleri havada dans ettirerek izleyiceleri 30-40 dakikalık süper bir görselle muhteşem bir show sunmaktadırlar.izleyicelerinde katılımları ile daha heyacanlı olan bu gösteri birincil hizmetlerimiz arasında tavsiye etmekteyiz.
Genellikle sirklerde elinde topları veya başka cisimleri döndüren kişi olarak bildiğimiz jonglörleri; açılış , şenlik , düğün, davet, doğum günü, parti, sünnet, sahne gösterileri, tanıtım organizasyonları, dikkat çekici, ve show niteliği ; Showun bir kısmında izleyicilerden de denemek isteyenler olursa, sahneye çıkartarak ortama neşe katıyoruz

Jonglorlerin kullndıkları birkaç metaryal ve gösteri showları

Devilstick:Çocuklar tarafından da oldukça ilgi çekmesine rağmen, tükçe şeytan çubuğu şeklinde adlandırabileceğimiz bu oyuncağı dans ettirmek ve kontrollü olmak çok zor ve zevklidir.

Diabolo:Aynen kum saatine benzer bir görüntüsü vardır diabolonun. İki adet plastik çanağın metal bir parçayla birbirlerine monte edildiğini düşünebilirsiniz. Süper bir gösteriye sahiptir.

Poi:isim “poi”, fiil “swinging”, yani çevirmek ya da sallamak. Ellere bağlanan ip veya zincirin ucunda bir top bulunur. Bu ipler sağ ve sol el koordinasyonu ile beden çevresinde çevrilir. Aslında elimize geçen bir ipi yada anahtarlığı gelişi güzel çevirmemizin geliştirilmiş versiyonu

staff:Staff aslında bildiğimiz supurge sapı. Düz bir sopa. Karate filmlerinde falan göreceğiniz cinsten uzun, elinizde ve vücudunuzun çeşitli yerlerinde çevirerek eğleneceyi doruğa çıkaran bir metaryaldir.

Tabak:Adı üstünde tabak. Sirklerde ve buna benzer gösterilerde hepinizin karşılaştığı bir sahnedir, bir çubuğun üzerinde döndürülerek tabakları dengede tutmakdüştü düşecek derken heyecan verici bir gösteridir.

Cigarbox:Şekli yüzünden sigara paketi ismini almış olan bu oyuncak bildiğimiz dikdörtgen prizmadır. Izleyenleri şaşrıtan bir showdur.

1 yorum:

  1. Labut, top, halka vb. materyallerin atılarak, çeşitli fügürler yapılarak çevirilmesi. Hiçbir kuralı yada tanımı jonglörlük ile bağdaştırmak kolay değil. Jonglörlük, yapabildiğiniz herşeyi kapsar. Elinize geçen topları havada dans ettirmekten tutun, masanızdaki buruşturulmuş kağıtlarla oynamaya kadar uzanan bir yol jonglörlükJonglor ekibimiz kuralsın bu şhovda göze hitap eden cisimlerin dans ettirme sanatında ustalaşmış; izleyicelere...

    YanıtlaSil